V zajetí démonů (2013) (2024)

Obsah filmu Vzajetí démonů

Hrůzostrašný případ z domu v Amityville nebyl první. Ještě dříve totiž došlo k záhadným děsivým událostem v Harrisville. Film „V zajetí démonů", natočený podle skutečných událostí, vypráví hrůzný příběh světově proslulých vyšetřovatelů paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenových, kteří byli pozváni na odlehlou farmu, aby pomohli rodině terorizované temnými silami. V nejhrůzostrašnějším případu svého života jsou Warrenovi nuceni se utkat s mocnou démonickou bytostí.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 18.01.2015 HBO

oficiální text distributora

Související odkazy

Vzajetí démonů (2013) (1)

RECENZE: V zajetí démonů je nejhrůzostrašnější horor, který už každý viděl

Snímek V zajetí démonů v režii hororové superhvězdy Jamese Wana, který si jméno udělal na sérii Saw, provázejí slova o "nejhrůzostrašnějším případu podle skutečné události". Poctivé řemeslo ho však nezachránilo. číst dál

Hodnocení: 45 %

Vzajetí démonů (2013) (2)

V zajetí démonů

Pokud máte rádi strašidelné horory, tak úspěšný kousek V zajetí démonů je něco pro vás. číst dál

TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

režie:

James Wan

hraje:

Vera Farmiga.....Lorraine Warrenová [39]
Patrick Wilson.....Ed Warren [39]
Ron Livingston.....Roger Perron [46]
Lili Taylor.....Carolyn [46]
Joey King.....Christine Perronová [13]
Shanley Caswell.....Andrea Perronová [21]
Hayley McFarland.....Nancy [22]
Mackenzie Foy.....Cindy [12]
Kyla Deaver.....April
Sterling Jerins.....Judy Warrenová [9]
Marion Guyot.....Georgiana
Steve Coulter.....otec Jordan [52]
Joseph Bishara.....Bathsheba [42]
Courtney Lakin.....student
Cabrenna H Burks.....student [41]
Mellie Boozer.....student

scénář:

Vzajetí démonů (2013) (20)Chad Hayes
Vzajetí démonů (2013) (21)Carey Hayes

hudba:

Joseph Bishara
Vzajetí démonů (2013) (23)Mark Isham.....téma rodiny [61]

kamera:

John R. Leonetti

střih:

Vzajetí démonů (2013) (25)Kirk M. Morri

DVD obaly (2)

Trailery (2)

Distributor v ČR:
Warner Bros. ČR
Barevný:
Ano
Jazyková verze:
anglická
Distribuční verze:
česky, dabováno, stitulky
Zvuk:
Dolby Digital Datasat
Přístupno:
od 15 let

Ohodnoťte
Vzajetí démonů (2013) (28)
Vzajetí démonů (2013) (34)

Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Vzajetí démonů >


Přidat svůj komentář

Řadit dle: Bodů uživatele | Od nejnovějších | Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

sokeres777

Hodnocení: 9 / 10

Přidáno: 23.3.2019

Všechny komentáře uživ.

Úžasný horor podle skutečných událostí, který mě doslova nadchnul. Rozhodně doporučuji každému, kdo má aspoň trochu rád horory.

POMOthy

Hodnocení:

Přidáno: 13.9.2018

Všechny komentáře uživ.

"Pozrite, ako vás dostanem aj so stokrát videným!", povedal si talentovaný James Wan. Parádna filmárčina, hlavne tie dlhé úvodné zábery. Poctivá atmosféra 70. rokov, ktorá strašidelným domom svedčí najviac. Kvalitní herci, hrátky so zvukom. Áčková žánrovka, na ktorú môžu byť Warneri pyšní. Ale záver mohol ponúknuť viac. Prvý REC holt nasadil latku finálneho vygradovania sakra vysoko.

Hodnocení: 9 / 10

Přidáno: 19.8.2018

Všechny komentáře uživ.

Trošku ohrané, ale když se toho ujme dobrý režisér, který ví co a jak, tak z toho může vzniknout právě V zajetí démonů. Nejednou, vlastně hodněkrát jsem byl připravenej se leknout, ale vždy se to vyvinulo tak, aby to překvapilo :) .. Postupem času už víte co čekat a zároveň do děje přichází i dvojce vymítačů, kteří vše trochu zklidňují, ale zárověň tomu dodají nový směr. A vzkaz pro lidi co nemají rádi horory: Bude lepší když se vyhnete tomuto snímku velkým obloukem :) . .... HODNOCNÍ: 90%

Hodnocení:

Přidáno: 6.8.2018

Všechny komentáře uživ.

Za rok 2013 je film „The Conjuring“ asi najlepšie natočenou vecičkou v žánru horor. Slušná atmosféra, veľmi sympatické herecké výkony (z čoho connection V. Farmiga / P. Wilson je super) a ešte k tomu základ tvorí „true based story“. Z mojej strany príjemné prekvapenie. Osobné hodnotenie: 81%

Reklama

T2

Hodnocení: 10 / 10

Přidáno: 4.7.2018

Všechny komentáře uživ.

║Rozpočet $20miliónov║Tržby USA $137,395,174║Tržby Celosvetovo $318,000,141▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,275,784║ Tržby za predaj DVD v USA $15,783,458║ __The Exorcist dostal konečne poriadku konkurenciu!__ No James Wan sa teda pekne vyšvihol, tak dokonale vypracovaná atmosféra, sila, som to po celý čas hltal ako malinu, aj prísediaci chalani v kinosále čo si posmešne prvých 20minút stále čosi žundrali a chrúmali popcorn potom zmĺkli a bez dychu sledovali film som potom ani nevedel že sú tam,... no dostalo ma to ako už dlho nič v tomto žánri a to hlavne keď si uvedomíme že tématický podobných filmov tu máme už nespočet a toto je maximálne bez zaváhania fungujúca vec, výborná kamera, neskutočná ale neskutočná atmosféra umocnená v doprovode z účelovým zvukom a hudbou, herecky bez zaváhania, delikatesa sú masky a figurína Annabell, ... až na ten záverečný happy end ale ten prepáčim. Fajnšmekrový horror ktorý si ostatné horrory dáva na raňajky. /videl v kine: 100%/ __

Barney94

Hodnocení: 5 / 10

Přidáno: 7.3.2018

Všechny komentáře uživ.

Skutečný příběh, který si filmaři pochopitelně přibarvily podle svého. Poslední dobou se s takovými duchařskými lekačkami roztrhl pytel.

PROCESOR

Hodnocení: 8 / 10

Přidáno: 3.9.2017

Všechny komentáře uživ.

PROCESOR!
Nějak se to dobře sešlo, že jsem byl správně naladěn a dostal jsem to, co jsem od filmu přesně čekal. Tyhle horory mi vyhovují. Nemusím ty, kde si připadám, jak na jatkách ani jiné, kde jsou sice špičkové efekty, ale ve finále je to taková slátanina, že mi to hlava nebere. Tohle takovýto "domácí strašení" mi plně vyhovuje a já jsem se bavil.

radegaster

Hodnocení: 4 / 10

Přidáno: 23.1.2017

Všechny komentáře uživ.

Bubáci
Hororová mozaika poskládaná dohromady z různých snímků. Od Čarodějek ze Salemu(1957) přes Hitchckockovy Ptáky(1963) až po Vymítače ďábla(1973). Říznutá dokumentárním stylem o životě a působení Eda a Lorraine Warrenových.Režisér James Wan s těmito prvky však pracuje volně a v zásadě docela zajímavým způsobem, jako totální vykrádačku bych to nedefinoval, jako inspiraci rozhodně ano.Rodina dálkového řidiče zakoupí od banky v odlehlé oblasti dům o jehož temné minulosti jim není nic známo a tak hned po příjezdu se začínají dít podivné věci a zlo začíná své rejdy. Obyvatelé domu se za chvíli zorientují , že se nejedná jen o meluzínu v komíně a paní domácí navštíví přednášku E+L Warrenových.Co se bude dít dál divák tuší ale rád se nechá překvapit...Na vcelku malé ploše jednoho domu rozehrává Wan docela zajímavou podívanou která je svým způsobem i docela uvěřitelná a postavy se nechovají jako naprostí idioti . Ráz i atmosféru 70. let minulého století neničí mobilní telefony ani internet a tak všichni zůčastnění musí makat na likvidaci démona takřikajích za své.Pokud připustíme, že jsou na tomto světě věci které jsme zatím nepoznali či nepochopili což nám film docela umně předkládá pak je to docela slušná zábava v klidu domova. Silnější hudební motiv by se jistě hodil jakož i lepší popis toho proč zrovna tento dům , za čtyř hvězdy na duchařinu docela koukatelné.

Reklama

martin.stusak.9

Hodnocení: 8 / 10

Přidáno: 28.6.2016

Všechny komentáře uživ.

Snímek v podstatě spojuje dvě velice známé dějové linky do sebe a tím je motiv strašidelného domu a vymítání ďábla. A nedopadlo to zle. Sice je to už po všech těch filmových zpracováních značně předvídatelné, ale proč si tím kazit zážitek. Prostě vypnout a myslet je na toto. Dějství se rozběhne nevinně a po seznámení všech patřičných postav se začne atmosféra pomalu zahušťovat a dramaticky zatemňovat, až se dočkáme nervydrásajícího finále, které pochopitelně skončí tak, jak skončit má. Příběh sleduje paranormální vyšetřovatele a oběti, čímž dosáhne úroveň intenzity a děsivosti. Snímek je na velmi vysoké úrovni a nelze tomu nic upřít. Takže zhasnout všechna světla, naprostý klid a zapnout Play. Do rozsvícení lampičky dávám dvacet minut.

bobo336

Hodnocení: 8 / 10

Přidáno: 14.6.2016

Všechny komentáře uživ.

The Conjuring
V Zajatí Démonov je vo svojom žánri (Horory podla skutočných udalostí) asi to n... (Veď vy viete) po čom by mal divák siahnuť ak chce kvalitný horor. Ak by som mal porovnávať s dvojkou (Na, ktorú som bol nedávno v kine) tak tento diel určite disponuje hútnejšou atmosférou kde už len pri pohľade na ten odp*rný dom by ste najradšej vzali nohy na ramená a ucelenejším a teda aj uveritelnejším dejom. Wann taktiež v tomto dieli zvládol lepšie vygradovať príbeh a z takých maličkostí ako ťahanie v noci za nohu sme sa dostali až k úplnému posadnutiu démonom. Finálna časť (Posadnutie a vyhánanie) je ale veľmi zle respektíve nie strašidelne a tak si teda na konci užijete len hrubý hlas a lietajúce stoličky. Mne ako človeku, ktorý horory prísne triedy sa tento film z dielne Jamesa Wanna páčilo a samozrejme si neodpustil ten hororový klišé záver (No po tom otrasnom MEGA happy ende to bolo docela fajn).

Zobrazit všechny komentáře k filmu Vzajetí démonů (Celkem: 27)

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film

Prázdniny (2014)

Walking on Sunshine Vzajetí démonů (2013) (52)

Povinnost a čest (2012)

Act of Valor Vzajetí démonů (2013) (55)

Krev pelikána: Z lásky k dceři (2019)

Pelikanblut - Aus Liebe zu meiner Tochter Vzajetí démonů (2013) (58)

Sedm havranů (1967)

Sedm havranů Vzajetí démonů (2013) (61)

Nesmysl (2014)

Quatsch und die Nasenbärbande Vzajetí démonů (2013) (64)

Klientka (2008)

Cliente Vzajetí démonů (2013) (67)

Voglia di guardare (1986)

Voglia di guardare Vzajetí démonů (2013) (70)

Make Your Move (2013)

Make Your Move Vzajetí démonů (2013) (73)

Roznese tě na kopytech (2013) [TV film]

Roznese tě na kopytech Vzajetí démonů (2013) (76)

Tajemství Vánoc (2016) [TV film]

Every Christmas Has a Story Vzajetí démonů (2013) (79)



  • Film
    • Popis / Obsah (4)
    • Obsazení (65)
    • Bibliografie
    • Články (0)
    • Tiskové materiály
    • Výroba / Uvedení
  • Média
    • Fotogalerie (5)
    • Videa (2)
    • DVD obaly (2)
    • Tapety (0)
    • Fotky z akcí (0)
  • Uživatelé
    • Hodnocení (294)
    • Komentáře (27)
    • Zajímavosti (14)
    • Diskuze (2)
    • Chyby ve filmu (0)
    • Hlášky z filmu (1)
  • Ostatní
    • VHS / DVD / Blu-ray
    • Soundtrack (0)
    • Kino (0)
    • TV (88)
    • Aktualizace údajů
V zajetí démonů (2013) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated:

Views: 5876

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.